Condamnat la închisoare, oprit la intrarea în România

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat la intrarea în țară un bărbat de 44 de ani, din județul Bistrița Năsăud, pe numele căruia autoritățile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În această dimineață, în jurul orei 08.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în județul Bistrița Năsăud.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în 18 octombrie 2023, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecătoria Bistrița l-a condamnat pe bărbat la executarea a trei ani și zece luni pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației (conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe).

Bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.