CONDU SPRE BRIZA MARII !! CROATIA si MUNTENEGRU. Transport individual

CONDU SPRE BRIZA MARII !! CROATIA si MUNTENEGRU Transport individual

CROATIA – Destinatie mult visata

Tarife de la 30 euro/noapte camera dubla

Litoralul Croației este cunoscut pentru frumusețea sa extraordinară și varietatea peisajelor spectaculoase. Cu o lungime de aproximativ 1.800 de kilometri, litoralul croat se întinde de-a lungul Mării Adriatice, în partea de est a coastei Adriatice.
Litoralul croat este împărțit în mai multe regiuni distincte, fiecare având propria sa personalitate și atractii.

⦁ Peninsula Istria: Situată în nord-vestul Croației,. Orașele Pola și Rovinj sunt destinații populare în această regiune.
⦁ Regiunea Kvarner este situată între Istria și Dalmația și este cunoscută pentru insulele sale pitorești. Cele mai faimoase insule sunt Krk, Cres și Lošinj, care oferă plaje frumoase, golfuri ascunse și sate tradiționale. Orașele Opatija și Rijeka sunt destinații populare din regiunea Kvarner.
⦁ Dalmația de Nord: Această regiune, situată între orașele Zadar și Šibenik, are unele dintre cele mai frumoase peisaje de pe litoralul croat. Parcul Național Plitvice Lakes, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este unul dintre punctele de atracție majore din această regiune.
⦁ Dalmația Centrală: Această regiune este renumită pentru orașul Split și insula Hvar.
⦁ Dalmația de Sud: Această regiune este dominată de orașul Dubrovnik, unul dintre cele mai impresionante orașe medievale din Europa. Dubrovnik oferă o arhitectură spectaculoasă, străzi înguste și plaje frumoase.

MUNTENEGRU – Frumesete rara a peisajelor
Tarife de la 35 euro/noapte camera dubla

Muntenegru se află pe coastra Mării Adriatice și este o țară bogată în locuri de vizitat apreciate de turiști și obiective turistice importante.
Muntenegru are atât o coastă pitorescă, cât și o regiune nordică muntoasă. Coasta muntenegreană a Adriaticii este de 295 km lungime, cu 72 km de plaje, și cu multe orașe vechi bine conservate cum ar fi  Budva , Herceg Novi , Kotar, Kalasin ,  si altele.

Budva este una dintre cele mai populare stațiuni de pe litoralul Muntenegrului. Orașul vechi al lui Budva, înconjurat de ziduri medievale, este punctul central al atracțiilor turistice

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau oferte

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com /www.instagram.com/marainternationalsau pe websit-ul  www.mara-tour.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.