CONDUCĂTOR AUTO, DEPISTAT CU PESTE 200 KM/H

 radar pistolAstăzi, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 42 de ani, care conducea, pe autostrada A3, cu viteza de 206 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.125 de lei, fiindu-i reţinut și permisul de conducere pentru 90 de zile.

 La data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 au depistat un bărbat de 42 de ani, din Oradea, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, la km 42, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul Turda – Borş, cu viteza de 206 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.