Conducătorii  de autovehciule cu masa de până la 7,5 tone sunt sfătuiți să evite deplasarea spre Maramureșul istoric prin Pasul Gutâi

Pe sectorul DN 18 Baia Mare, în Pasul Gutâi, se efectuează lucrări de reabilitarea a infrastructurii  rutiere. În acest context, firma care efectuează lucrările de modernizare a obținut de la instituțiile abilitate, aprobările necesare în vederea tăierilor legale a masei lemnoase (arbori amplasați pe marginea drumului național și marcați corespunzător pentru tăiere). Pentru a asigura buna desfășurare a traficului rutier, circulația vehiculelor se desfășoară semaforizat, în zona Pasului Gutâi.

Prefectul Vasile Moldovan adresează rugămintea și recomandă conducătorilor de autovehicule, cu o masă autorizată de până la 7,5 tone să evite deplasarea spre Maramureșul istoric pe DN 18 și să folosească ca ruta alternativă DJ 184 pe relația Baia Mare-Cavnic-Budești-Ocna Șugatg-Vadu Izei-Sighetu Marmației, respectiv Baia Mare-Cavnic-Budești-Călinești-Ferești-Vadu Izei-Sighetu Marmației și Baia Mare-Cavnic-Bârsăna. Rcomandarea se datorează și faptului că ne aflăm în perioada de vacanță, iar pentru a preveni blocarea traficului rutier sau formarea de ambuteiaje, prin aglomerarea autovehiculelor în zona unde se desfășoară lucrări de tăiere a copacilor și de reabilitare a drumului național.

Menționăm că agenții de poliție rutieră vor sprijini buna desfășurare a traficului rutier pentru autovehiculele menționate mai sus, pe DJ 184.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.