Conducerea preventivă conferă siguranţă!

Din fericire, pe drumurile publice din judeţul nostru nu există restricţii de circulaţie, drumuri cu circulaţie întreruptă din cauza condiţiilor meteo sau a vreunui eveniment rutier. O altă veste bună este că ieri, 12 februarie, nu s-a produs niciun accident de circulaţie cu victime pe drumurile publice din Maramureş.

Poliţiştii rutieri mulţumesc participanţilor la trafic care au înţeles că siguranţa depinde în primul rând de felul în care ei respectă normele rutiere!

  În speranţa că siguranţa în trafic se va menţine şi azi, iar ziua de 13 o să fie una norocoasă, poliţiştii revin cu aceleaşi recomandări adresate şoferilor: conduceţi cu viteză adaptată,  asiguraţi-vă temeinic înainte de a efectua fiecare manevră, păstraţi distanţa de siguranţă!

 Poliţiştii sunt la datorie şi continuă activităţile, fără target de amenzi. Chiar dacă prezenţa lor nu vă este „pe plac”, precizăm că cele mai multe activităţi sunt de natură preventivă.  Niciun şofer care conduce regulamentar nu va fi sancţionat!

Aşadar, nu uitaţi: întârzierea este mai bună decât implicarea în vreun incident. Controlul volanului, al pedalei de acceleraţie, dar şi gestionarea timpului depinde de noi! Vă dorim drum bun, fără evenimente rutiere nedorite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.