Conducerea UNPR Maramureș este pregătită pentru alegerile locale și parlamentare din 2016

unpr3Conducerea UNPR Maramureș este pregătită pentru alegerile locale și parlamentare din 2016

În cadrul unei conferințe de presă organizată duminică, 20 septembrie 2015, la sediul UNPR Maramureș din Baia Mare, conducerea filialei județene a partidului a arătat că, în prezent, toate efectivele formațiunii progresiste sunt pregătite pentru alegerile locale și parlamentare din vara, respectiv toamna anului 2016.

Întâlnirea cu media locală a fost susținută de președintele UNPR Maramureș și deputat UNPR al Colegiului 5, Borșa – Vișeu, Nuțu Fonta, de prim-vicepreședinții UNPR Maramureș, Corin Cherecheș, Lucian Morar (primarul orașului Ulmeni) și Sorin Pop, președinte UNPR Borșa. Executivul UNPR Maramureș a dorit să salute întâlnirea Regiunii de Nord-Est, care a avut loc sâmbătă, cu participarea președintelui UNPR la nivel național, vicepremierul României, Gabriel Oprea.

”La întâlnire au fost prezenți președinții organizațiilor din județele Neamț, Suceava, Iași, Botoșani, Vaslui, Bacău, parlamentarii aleși în aceste județe și membri ai conducerii centrale a UNPR. În cadrul ședinței s-a analizat stadiul îndeplinirii obiectivelor UNPR în această regiune”, a arătat președintele UNPR Maramureș, Nuțu Fonta.

unpr2Corin Cherecheș: ”UNPR dorește să obțină 1 milion de membri la nivel național”

Prim-vicepreședintele UNPR Maramureș, Corin Cherecheș a arătat că principala temă a analizei a fost  proiectul care vizează obținerea a 1 milion de membri la nivel național, până la alegerile de anul viitor. ” Se înregistrează un aflux al celor care se înscriu în UNPR, iar situația este foarte bună și în ceea ce privește înființarea de noi organizații până la nivel de sate în fiecare județ din România, deci implicit și în Maramureș”, a declarat Corin Cherecheș. Acesta a arătat că la întâlnirea Regiunii Nord-Est s-au purtat discuții pe chestiuni tehnice, de organizare, specifice fiecărui județ și s-a analizat activitatea  organizațiilor de seniori, femei, tineri și studenți, cu scopul adoptării măsurilor menite să crească responsabilitatea pentru fiecare categorie de membri.
lucian-morar-ulmeni1Lucian Morar: Planul Politic Național este cel mai important proiect al UNPR”

Și primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar, prim-vicepreședinte UNPR Maramureș a arătat că, la întâlnirea regiunii, un alt subiect de analiză a fost stadiul proiectului privind Planul Politic Național și s-a discutat despre cele cinci teme majore pe care le include: Renașterea națională, Funcționarea statului, Rolul României în lume, Funcționarea economiei, Noul stat social. ”Președintele nostru, vicepremierul Gabriel Oprea a spus-o mereu, și a dovedit faptul că UNPR este partidul interesului național. Iar interesul național înseamnă siguranță și prosperitate pentru România. Când vorbim despre siguranță, ne referim la siguranța publică, la siguranța locului de muncă, la siguranța zilei de mâine, dar și la siguranța și securitatea României. Când vorbim despre prosperitate, ne referim la prosperitatea țării, dar și a fiecărei familii în parte. Acesta este fundamentul UNPR, acesta este mesajul care trebuie să ajungă în fiecare organizație, la fiecare membru. Acestea sunt principiile care identifică UNPR în conștiința românilor” , a declarat prim-vicepreședintele UNPR Maramureș, Lucian Morar, citându-l pe liderul lor la nivel național, Gabriel Oprea.
O temă pe agenda reuniunii Nord-Est a vizat și îndeplinirea obiectivelor de ordin economic și social, precum și proiectele de dezvoltare pentru zona Moldovei, a explicat Sorin Pop, președinte UNPR Borșa. ”S-a prezentat o situație privind fuziunea prin absorbție a PPDD, la nivelul organizațiilor UNPR și s-a subliniat faptul că membrii, primarii și consilierii formațiunii s-au integrat foarte repede în noua echipă. ”Pentru alegerile de anul viitor, organizațiile UNPR din regiunea I Nord-Est au ca țintă minim 10%, cu un potențial puternic de creștere. Și noi, în Maramureș, suntem în expansiune și continuăm atragerea de noi membri”, a arătat Sorin Pop.

Conducerea executivă a UNPR Maramureș a menționat că, în luna octombrie va fi organizată întâlnirea Regiunii de Nord-Vest, întâlnire care se dorește să fie organizată în Baia Mare, cu participarea președintelui UNPR la nivel central, Gabriel Oprea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.