Consecinţele nerespectării regulilor de circulaţie

Viteza, chiar şi atunci când vă deplasaţi pe două roţi, trebuie adaptată. Ieri, 11 mai, o femeie de 49 de ani din Sarasău care se deplasa cu o bicicletă electrică pe raza localităţii de domiciliu,  a „accelerat”  pe o porţiune de drum pietruit, a derapat şi astfel a ajuns în şanţ. Impactul i-a cauzat leziuni corporale ce au necesitat transportul ei la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că biciclista a consumat băuturi alcoolice înainte de a porni la drum.

Un alt eveniment rutier s-a produs pe raza oraşului Seini. Poliţiştii au constatat că accidentul a fost cauzat de nerespectarea regulilor privind acordarea priorităţii de trecere unui alt autoturism. Mai precis, un bărbat de 50 de ani din Viile Apei, care se deplasa cu un autoturism pe strada Pomilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar pe D.E. 58. În urma impactului, conducătorul autoturismului acroşat, un bărbat de 78 de ani, a pierdut controlul volanului  şi s-a izbit de un pom. Bărbatul a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, dar nu a necesitat internarea. Cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Pentru siguranţa dumneavoastră atunci când vă deplasaţi pe drumurile publice poliţiştii vă recomandă să circulaţi cu viteză moderată, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să adoptaţi o manieră prudentă de conducere şi să efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.