Consilierul județean PLR, Viorel Pană a murit! Acesta suferea de mai mult timp de o boală ce-i măcina sănătatea!

Pana ViorelAnunțul a lovit ca fulgerul comunitatea sigheteană, oraș natal pentru consilierul județean Viorel Pană. Acesta se afla la al doilea mandat în Consiliul Județean, după ce, între 2008 – 2012 a fost ales pe lista Uniunii pentru Maramureș (UPM), unde s-a format o alianță pentru alegerile locale între PDL și UNPR.

Viorel Pană a fost membru PDL până în luna mai a anului în curs, când a fost anunțată trecerea lui alături de Partidul Liberal Reformator (PLR). Viorel Pană avea 57 de ani, următoarea aniversare urmând să fie în luna septembrie.

Nu se știe motivul decesului, însă surse interne afirmă că Viorel Pană ar fi fost bolnav de mai mult timp, boală care i-a măcinat sănătatea.

 

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. Sincere condoleante familiei indurerate pentru pierderea incomensurabila pe care au suferit-o. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos ;Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-l cunoasca.Un om deosebit, un suflet mare!

  2. Sincere condoleante familieir indurerate pentru pierderea incomensurabila pe care au suferit-o. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos ;Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-l cunoasca.Un om deosebit, un suflet mare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.