Consilierul local din Sighetu Marmaţiei, avocat Daniela Oniţa-Ivaşcu : Liberalii văd altfel mediul de afaceri

În urmă cu două săptămâni, liberalii maramureşni au iniţiat o serie de „mese rotunde” cu reprezentanţii mediuluii de afaceri. La o primă întâlnire, la care au participat oameni de afaceri s-a discutat despre problemele cu care se confruntă aceştia dar şi despre ce soluţii ar putea fi adoptate pentru rezolvarea lor.

La iniţiativa consilierului local Daniela Oniţa-Ivaşcu, şi la Sighetu Marmaţiei a avut loc o astfel de întâlnire numai că liberalii au decis să meargă ai la oamenii de afaceri.

„La fel cum preşedintele PNL Ludovic Orban afirma că biroul lui va fi în țară printre oameni, am decis să venim în întâmpinarea nevoilor oamenilor de afaceri, deplasându-se noi la ei.

Liberali fiind, credem că şansa României stă în mâinile mediului privat, al întreprinzătorilor particulari care generează producţie şi locuri de muncă. Schimbările actuale  propuse de PSD şi ALDE au produs îngrijorare şi în rândul investitorilor din Sighetu Marmaţiei”, a scris avocatul liberal pe pagina personală de Facebook.

Ultimele schimbări din mediul politic dar şi politicile fiscale aplicate de actuala guvernare îi îngrijorează pe oamenii de afaceri. În dialogul purtat, liberalii le-au arătat ce soluţii ar putea fi aplicate cu succes pentru stabilizarea pe termen lung a pieţei economice.

„La întâlnire am discutat despre problemele grave care pot apărea drept consecinţă a politicii fiscale haotice a actualei guvernări.
Le-am comunicat soluţiile liberale care pot duce la stabilitate fiscală pe termen lung, aceasta fiind garanţia continuităţii investiţiilor locale”, a mai spus  Daniela Oniţa-Ivaşcu.

Toate problemele semnalate de oamenii de afaceri vor fi puse într-un document şi trimise la Bucureşti la Comisia Economică şi Comisia Juridică din cadrul Partidului Naţional Liberal.

„Îi asigur pe toţi  oamenii de afaceri atât din Sighetu Marmaţiei cât şi din întregul judeţ că problemele semnalate de ei vor fi prezentate la Bucureşti pentru a fi găsite soluţii viabile în Comisiile de specialitate ale PNL”, a scris avocatul.

Consilierul local, care este şi singurul maramureşean cu funcţie în strucuturile centrale ale PNL spune că acest gen de întâlniri vor avea continuitate.

„A fost un dialog constructiv pe care îl vom repeta în cel mai scurt timp deplasându-ne noi la oamenii de afaceri şi încercând, pe lângă problemele generale cu care aceştia se confruntă, să identificăm soluţii şi pentru problemele punctuale ale fiecăruia”, a concluzionat Daniela Oniţa-Ivaşcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.