Consilierul local PNL Sighetu Marmamaţiei, preşedinte av. Oniţa Dana Ivaşcu ia atitudine: spunem stop numărului mare de accidente rutiere din municipiu.Comisia de circulaţie a autorităţii locale trebuie să devină funcţională!

Consilierul local PNL Sighetu Marmamaţiei, preşedinte av. Oniţa Dana Ivaşcu ia atitudine: spunem stop numărului mare de accidente rutiere din municipiu.Comisia de circulaţie a autorităţii locale trebuie să devină funcţională!

Problema infrastructurii rutiere din municipiul Sighetu Marmaţie dă bătăi de cap cetăţenilor şi turiştilor care tranzitează prin oraş. Deşi a fost ridicată de prea multe ori la nivelul Consiliului Local de către reprezentanţii PNL , până în prezent nici o  reacţie din partea  autorităţii locale.

Dar , pe lângă drumurile aflate într-o stare de degradare avansată, oraşul Sighetu Marmaţiei se confruntă cu numeroase accidente rutiere, multe cauzate şi de proasta fludizare a traficului rutier, datorat unor intersecţii prost amenajate. Deşi această problemă a fost ridicată de nenumărate ori de către consilierul locala PNL Sighetu Marmamaţiei, preşedinte av. Oniţa Dana Ivaşcu în cadrul şedinţelor de consiliul local, până în prezent nici o reacţie din partea autorităţii locale.

“Numărul accidentelor rutiere în Sighetu Marmaţiei a crescut, ne confruntăm cu o situaţie îngrijorătoare la nivelul oraşului. Personal am solicitat în cadrul Consiliului Local reorganizarea traficului, reamenajarea unor intersecţii cunoscute ca zone cu numeroase accidente rutiere şi totodată, reorganizarea Comisiei de circulaţie la nivelul autorităţii locale.Deşi exista  proiectul de hotărâre inițiat de primar  , primarul l-a retras de pe ordinea de zi. La începutul lunii septembrie am solicitat reintroducerea pe ordinea de zi a proiectului , dar din nou nu s-a întreprins nimic.

Consider că este un dezinteres major din partea autorităţii locale, deoarece Comisia de circulaţie este  necesară pentru remedierea deficinţelor privind traficul şi fluidizarea rutieră. ” a menţionat consilierul local PNL Sighetu Marmamaţiei, preşedinte av. Oniţa Dana Ivaşcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.