Consilierul  local , președinte PNL Sighetu Marmației,  Daniela Onița Ivașcu : “Împreună începe schimbarea,împreuna găsim soluții!”

Organizația PNL Sighetu Marmației se ține de cuvânt. Deși nu este la guvernare, pe plan local propunerile și inițiativele formațiunii politice au ca obiectiv doar bunăstarea și interesul  comunității sighetene.

Daniela Onița Ivașcu : “În calitate de consilier local  și președinte PNL Sighetu Marmației am remarcat faptul că  administrația locală nu este implicată în rezolvarea problemelor -pe care le ridică în permanență cetățenii. Astfel,  nu s-au accesat proiecte pe fonduri europene, nu există o viziune, nu există o misiune, nu există implicare și nici responsabilizare din partea acesteia.

Totodată, vorbim de o infrastructura care este  la pământ, numărul câinilor vagabonzi a crescut, nu s-au amenajat parcuri de joacă pentru copii, investițiile  sunt rare sau chiar deloc,  acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care le-am ridicat în permanență în cadrul ședințelor de consiliu local, dar fără ecou.

Politica implementată de  administrația locale este una incoerentă care , consider eu, nu respectă comunitatea.

Ca reprezentant a unei formațiuni politice aflate în opoziției , afirm cu tărie că PNL Sighetu Marmației dorește schimbare , vine cu soluții pentru rezolvarea  problemelor cu care se confruntă cetățenii în viața de zi cu zi.

De aceea, îi așteptăm pe cei care vor să fie alături de noi , de luni  până vineri între orele 11-15 la sediul nostru  vis-a-vis de parcul central, pentru  a-și  exprima nemulțumirile sau pentru a-i sprijini în rezolvarea  problemelor  cu care aceștia se confruntă.

Mesajul meu pentru sigheteni : “Împreună începe schimbarea, doar  împreuna găsim soluții!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.