Consiliul Județean Maramureș a participat la ediția 75 a Zilei Republicii India

Un reprezentant al Consiliului Județean Maramureș a participat la celebrarea Zilei Republicii India, organizată de Ambasada Indiei la București, în data de 26 ianuarie 2022. Aniversarea celor 75 de ani a Republicii Independente India a fost marcată printr-un eveniment cultural organizat la Hotelul Intercontinental din București.

La eveniment au participat oaspeți din partea Parlamentului României și a comunității diplomatice, înalți oficiali ai Guvernului României, reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai comunității de afaceri indiene și absolvenți ai programului ITEC. Invitatul de onoare a fost domnul Cornel Feruță, Secretar de Stat, Afaceri Globale și Strategie Diplomatică, Ministerul Afacerilor Externe, România.

În această zi de mândrie și glorie națională, Ambasada Indiei la București a transmis cele mai călduroase urări tuturor indienilor din România, Moldova și Albania, țărilor gazdă și prietenilor Indiei din aceste țări. Atmosfera de sărbătoare a fost potențată de dansurile clasice indiene interpretate de grupul Indra Dance Academy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.