Consiliul Județean Marumureș anunță începutul demersurilor pentru realizarea proiectelor de Centură Metropolitană ale municipiilor Baia Mare și Sighetu Marmației

Consiliul Județean Marumureș anunță începutul demersurilor pentru realizarea proiectelor de Centură Metropolitană ale municipiilor Baia Mare și Sighetu Marmației

 Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a anunțat realizarea parteneriatelor cu Primăriile municipiilor Baia Mare și Sighetu Marmației, pentru a începe demersurile legale pentru a realiza proiectele de Centură Metropolitană. Prin aceste investiții, se urmărește dezvoltarea celor două municipii, dar și a localităților din jur.

Declarația președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan

„Împreună cu Primăria Baia Mare am realizat un parteneriat, astfel încât să realizăm marele proiect de centură metropolitană. Mă refer la peste 31 km de centura care va lega Tăuți-Măgherăuș de la Bucșani până la ieşirea din Baia Sprie spre Gutin.

Practic, vom prinde toate drumurile județene, drumurile naționale care vin spre Baia Mare şi vom realiza un nou inel de centură.

Va fi o centură nouă, o centură la standarde, o centură care va permite dezvoltarea  municipiului Baia Mare şi localităților din jur.

Am realizat parteneriatul cu Primăria Sighetu Marmației astfel încât, în cel mai scurt timp, să avem demarate toate procedurile pentru a realiza centura municipiului Sighetu Marmației, o centură absolut esențială pentru dezvoltarea municipiului, dar şi pentru localitățile din jur şi pentru Maramureșul istoric”, a afirmat Ionel Bogdan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.