Consiliul Național al PSD: Candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, acceptată în unanimitate

Consiliul Național al Partidului Social Democrat (PSD) a acceptat marți, în unanimitate, candidatura lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al României.

Acceptarea candidaturii a fost anunțată, la Craiova, de președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, după ce a supus la vot rezoluția privind candidatura lui Victor Ponta la Președinția României.

„Consiliul Național lărgit al PSD ia act de decizia președintelui PSD, Victor Ponta, de a candida la funcția de președinte al României. Organizațiile PSD de la toate nivelurile susțin candidatura președintelui PSD și se angajează să întreprindă toate acțiunile de organizare și mobilizare a membrilor și simpatizanților noștri în vederea câștigării alegerilor prezidențiale.

Consiliul Național lărgit al PSD consideră că alegerea d-lui Victor Ponta în funcția de președinte al României va garanta realizarea unei schimbări autentice în România prin consolidarea reformelor bune întreprinse de actualul guvern pentru relansarea economică, crearea de noi locuri de muncă, reducerea sărăciei și a inegalităților, precum și dezvoltarea a României și creșterea nivelului de trai.

Consiliul Național lărgit al PSD apreciază că victoria în alegerile prezidențiale a domnului Victor Ponta va marca sfârșitul unui regim politic abuziv și momentul începerii unui nou proiect național bazat pe valorile autentice ale poporului român. Victor Ponta va fi un președinte al tuturor românilor care va asigura mediere echilibrată între instituțiile statului și va readuce starea de normalitate în societatea românească”, a spus Liviu Dragnea, dând citire rezoluției privind candidatura președintelui PSD, Victor Ponta, la funcția de președinte al României.

După ce a supus la vot această rezoluție, care a fost votată în unanimitate de cei aproximativ 6.000 de social-democrați prezenți la Craiova la Consiliul Național al PSD, Liviu Dragnea a anunțat că CN lărgit al PSD acceptă candidatura lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al României.

„În unanimitate de voturi Consiliul Național lărgit al PSD acceptă candidatura lui Victor Ponta pentru funcția de președinte al României”, a arătat Liviu Dragnea, care a urat succes celor prezenți și a declarat închise lucrările CN al PSD.

După acest anunț al lui Liviu Dragnea, președintele PSD Victor Ponta a intervenit spunând: „Stimați colegi, eu vă mulțumesc dar le declarăm închise pe 17 noiembrie dimineața. Mulțumesc și mult succes1”.

„Ne vedem la Cotroceni!”, a încheiat Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.