CONSTRUIRE DRUM COMUNAL DC92 – DRUM PENTRU TRAFIC GREU- SI MODERNIZARE DRUMURI DE ACCES LA LOCALITATILE SARBI SI BUZESTI DIN COM. FARCASA, JUD. MARAMURES

Drumul comunal DC 92, a fost cuprins pentru finanţare în cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Locală, gestionat de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Proiectul cuprinde lucrări de construire a drumului comunal 92, drum care va conduce la depozitul ecologic al judeţului Maramureş. Având o lungime de 7947,7 m, DC 92 porneşte din DJ 108A, din Buzeşti şi se opreşte în DC 94, în localitatea Fărcaşa pe strada Sticlarillor. Lucrările de construcţie vor cuprinde decopertari si defrişări pe cca. 8500 mp, scoatere de rădăcini, săpături de adâncime. Partea carosabilă va avea o lăţime mai mare decât în cazul altor drumuri comunale, de 2×3,5 m şi acostamente mai mari, de 2x1m, deoarece va prelua traficul rutier de mare tonaj .

Drumul de legătură la localitatea Sîrbi are lungimea de 1667m, iar cel de legătură la Buzeşti are lungimea de 880m. Lăţimea părţii carosabile a acestora este de 2×2,5m şi acostamente 2×0,5m.
Se vor amenaja 11 locuri de parcare si o toaleta.
Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 11.292.020,72 lei, fără TVA, iar lucrarea a fost atribuită, urmare a licitaţiei publice, firmei SC Cridov SRL, din Cluj Napoca.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.