Consumați 1 linguriță de orez pe stomacul gol – Te scapă de durerile cervicale, lombare și articulare

Toxinele instalate în organism atacă, în primul rând, articulațiile. Din fericire, există mai multe metode prin care se poate curăța organismul pentru a scăpa de aceste dureri articulare iar una dintre acestea este descrisă în rândurile de mai jos.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Ingrediente, mod de preparare, mod de consum

Orezul se pune în borcan, se stoarce zeama unei lămâi deasupra, se umple borcanul cu apă, se închide cu capac și se pune la frigider unde se lasă până a doua zi.

Notă: numărul lingurițelor de orez este egală cu vârsta împărțită la 2. Dacă ai 40 de ani, ai nevoie de 20 de lingurițe de orez.

Dimineața următoare se consumă 1 linguriță de orez pe stomacul gol, de preferat înainte de ora 8:30. Se bea un pahar cu apă călduță imediat după și nu se mănâncă nimic timp de 3 ore; procedura se repetă până remediul se termină.

Care este secretul acestui remediu?

Combinația de orez, apă și zeamă de lămâie. Pregătit în acest mod, orezul se digeră în intestin și nu în stomac și capătă acțiunea unei burete. Astfel, atât intestinele cât și vasele de sânge și alte părți ale corpului sunt curățate de toxine. De asemenea, se normalizează și metabolismul și poate ajuta și la slăbire.

Efectul acestui remediu este gradual însă după 2 săptămâni organismul va fi curat și vor dispărea durerile cervicale, articulare și lombare iar toxinele vor fi eliminate prin fecale și urină.

Culoarea acestora va fi diferită însă acest lucru este absolut normal. De asemenea, se recomandă consumul a minim 2 L de apă pe zi la care se poate adăuga și ceai verde.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.