Controale în tot județul. Pentru ce au dat amenzi polițiștii maramureșeni?

Luni și marți, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, în colaborare cu subunitățile teritoriale și sprijiniți de specialiștii silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au executat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

Astfel, polițiștii au verificat modul respectării normelor referitoare la exploatarea, prelucrarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase de către operatorii economici.

Polițiștii au efectuat 31 de controale, fiind constatate două infracțiuni incriminate de Legea nr. 46 din 2008. De asemenea, au fost aplicate 65 de sancțiuni contravenționale prevăzute Legea 171 din 2010 și alte acte normative, în valoare totală de peste 43.000 de lei.

Totodată, s-a dispus confiscarea a 79,596 mc materiale lemnoase, în valoare totală de peste 12.000 de lei.

o

Ieri, o altă acțiune a fost desfășurată de polițiștii Biroului de Investigare a Criminalității Economice din Sighetu Marmației pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale şi a ilegalităţilor ce se comit în domeniul construcţiilor, alimentaţiei publice şi turismului.

Polițiștii au verificat 12 operatori economici din comunele Repedea, Ruscova și Poienile de Sub Munte, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale la O.U.G. 28 din 1999, în valoare totală de 4.500 de lei.

o

Polițiștii rutieri din Sighetu Marmației au acționat în municipiu pe linie rutieră, în vederea verificării modului în care sunt respectate normele rutiere în vigoare.

Polițiștii rutieri au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.760 de lei. Au fost reținute două permise de conducere pentru neacordarea priorității unui vehicul și depășire neregulamentară, și, totodată, au retras un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.