Controale ”la sânge” în piețele din Maramureș

Pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul comercializării produselor agroalimentare de origine animală, polițiștii Biroului de Investigarea Fraudelor Sighetu Marmației au organizat o acțiune împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare Maramureș. Ei au efectuat controale la unități de alimentație publică și au instituit filtre de circulație pe căile de acces în municipiu.

piataAstfel, au fost verificate 11 unități de alimentație și 23 de autovehicule. Participanții la acțiune au constatat șapte contravenții ce au fost sancționate cu amenzi în sumă de aproximativ 3.500 de lei. De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării suma de 212 lei și bunuri în valoare de 230 de lei.

La Suciu de Sus, polițiștii au acționat pe raza localității tot pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite. Ei au constatat trei contravenții ce au fost sancționate cu amenzi în sumă de 1.000 de lei.

Motoferăstraie confiscate de oamenii legii.

Pe timpul desfășurării acțiunii, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Ialomița, care, în timp ce se deplasa pe DJ 171 A, oferea spre vânzare trei motoferăstraie pentru care nu deținea documente de proveniență. Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional.

În Piața Agroalimentară din Copalnic Mănăștur și pe DN 18B, polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit și a evenimentelor rutiere. Ei au verificat 28 de comercianți ambulanți, iar 16 dintre aceștia au fost sancționați contravențional, cu amenzi în sumă de 5.000 de lei. De asemenea, polițiștii au controlat 37 de autovehicule și au aplicat șase sancțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în sumă de 1400 de lei.

(Maramures jurnal)

SIGLA_mmjurnalRGB (1)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.