Copiii de la Prodance 2000 dansează la Teatrul Municipal

prodanceCopiii de la Prodance 2000 serbează în 2 martie, de la ora 19, venirea primăverii, printr-un spectacol organizat la Teatrul Municipal, în cadrul evenimentului „Lunea Artelor”.

Pe scena teatrului din Baia Mare vor urca peste 100 de copii care învaţă tainele şi bucuria dansului la scoala de dans Prodance 2000 din Baia Mare. Grupele de copii începători şi intermediari, cu vârste între 4 şi 11 ani, au pregătit câte două momente artistice cu tematică, iar copiii din grupele de perechi intermediare şi perechi de performanţă vor oferi câte un show de dans plin de viaţă şi culoare.

Intrarea este liberă şi deschisă tuturor celor care doresc să fie alături de cei mici în spectacolul de serbare a primăverii şi tuturor celor care îndrăgesc dansul şi activităţile organizaţiei.

Şcoala de dans Prodance 2000 s-a remarcat, de-a lungul celor 14 ani de activitate, prin sute de medalii şi rezultate de excepţie obţinute de sportivii legitimaţi la club, precum şi prin nenumărate evenimente organizate pentru şi împreună cu iubitorii dansului din Maramureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.