Copil bolnav, alungat din spital de o doctoriţă: V-aţi dus la alt doctor şi vă faceţi că nu mă cunoaşteţi pe stradă

copil alungat din spitalSituaţie uluitoare la Spitalul din Tecuci. Medicul de gardă a refuzat să consulte un copil de nouă ani care avea febră şi vărsături. Motivul este unul halucinant: părinţii băiatului nu ar fi salutat-o pe stradă pe doctoriţă şi ar fi mers în trecut şi la alt doctor. Totul a fost filmat cu o cameră ascunsă.

Un băieţel de nouă ani a ajuns cu părinţii la spitalul din Tecuci pentru că se simţea foarte rău. Medicul de gardă pur şi simplu i-a alungat pentru motive halucinante.

„Nu vi-l consult. Pentru obrăznicia doamnei nu vi-l consult. Şi că v-aţi dus la alt doctor şi că vă faceţi că nu mă cunoaşteţi pe stradă. Şi multe, multe alte chestii. Nu aveţi cei 7 ani de acasa. Mai ales doamna”, spune doctorita pe filmare.

Potrivit România TV, părinţii copilului sunt revoltaţi. „Copilul se simtea rau, acuza dureri de stomac, dureri de cap varsaturi de 3-4 ore. Mi s-a spus sa mergem sa ne consulte cine ni l-a mai consultat si pana acum, adica un alt doctor”, a declarat tatal copilului.

Rugată sa ia legătura cu doctoriţa incriminată, directoarea spitalului a afirmat că aceasta şi-a dat deja demisia.

Conducerea a demarat o anchetă internă.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.