Zi specială pentru micuţii din Seini, de 1 iunie !Copilăria e o lume aparte, plină de lumină, binecuvântare si armonie.GALERIE FOTO

13335807_1041128225966400_425441182388193858_nZi specială pentru micuţii din Seini, de 1 iunie !Copilăria e o lume aparte, plină de lumină, binecuvântare si armonie.GALERIE FOTO

Este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, pentru că este vârsta la care vlăstarul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş.

Și cei care am trecut prin asta, ne aducem aminte cu drag. Un zâmbet curat şi strălucitor, mânuţelor pline de iubire! Am sărbătorit la Seini cu o reușită paradă a sportivilor seineni, având în fruntea ei elitele seinene Luca și Mara Barbul-Zetea, campioana la arte marțiale,Andreea Bozântan, handbaliștii Irina Isaiu, Patrick Câmpean, Nicușor Pop, boxerul Kato Cristian, multiplul campion național și internațional Alex Coci la înot, Cetățean de Onoare al orașului, managerii școlii seinene ș.a. Au fost premiate echipele și performerii sporturilor handbal, fotbal, Taekwondo, majorete, înot, fitness, box, tenis de câmp, rugby tag, ciclism, skateri, bucurându-ne de reușite demonstrații sportive pe Platou. Pentru prima dată în Seini, vicecampioana națională de fitness, cadeti, 8-9 ani, Mara Barbul-Zetea ne-a prezentat programul ei cu care a obținut valorosul loc în clasamentul național.

Au fost alături de noi oaspeți dragi, dl deputat Gheorghe Simon, vicepreședintele CJ MM, Gabriel Zetea, Dragoș Tițea, inspectoarea Carmen Ulici de la IȘJ MM, directorul Cornel Săvoiu de la DJST MM ș.a.

Copilăria e o lume aparte, plina de lumină, binecuvântare si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La multi ani, de 1 Iunie!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.