Copilul tău adolescent suferă de acnee? Ajută-l să-i dea CANCEL cu ajutorul medicilor dermatologi

Coșuri, puncte negre sau albe, inflamații și cicatrici? Dacă și adolescentul tău se confruntă cu aceste probleme, ajută-l să dea CANCEL acneei. O poți face dacă îl înscrii în programul Bioderma și SOSmydoctor, simplu, rapid și GRATUIT.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Acneea este o afecțiune a pielii comună în adolescență. Deși ea dispare, în cele mai multe dintre cazuri, după vârsta de 25 de ani, simptomele ei pot lăsa urme nu doar pe pielea copilului tău, ci poate avea și urmări de natură emoțională și comportamentală. Însă cu răbdare, perseverență și ajutor specializat, acneea juvenilă poate rămâne doar o amintire.

Ajută-l să își înțeleagă pielea pentru a știi cum să aibă grijă de ea. Pielea este un ecosistem care interacționează cu factori interni și externi. Iar pentru a avea grijă de ea, e nevoie de răbdare și timp. Învață-l să dea timp tratamentului pielii acneice, să acționeze și să nu se descurajeze dacă rezultatele nu apar după primele zile.

Explică-i că nu este singur. Deși pentru un adolescent o problemă dermatologică vizibilă poate fi copleșitoare, 80% dintre tineri se confruntă cu acneea. Din fericire, există tratamente și rutine de îngrijire care îl pot ajuta să obțină super-rezultate pentru o piele sănătoasă și frumoasă.

Înscrie-l în programul Bioderma- SOSmydoctor ”Dă CANCEL acneei”. Va beneficia de ajutor specializat de la medici dermatologi parteneri. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația de telemedicină SOSmydoctor, disponibilă GRATUIT în App Store și Google Play, să alegi medicul la care vrei să faci o programare din lista disponibilă în program, împreună cu data consultației. Apoi copilul tău poate intra în legătură directă cu specialistul direct de pe telefon, prin video conferință, de oriunde s-ar afla. Totul online, complet gratuit. Astfel, va obține un plan de tratament adaptat nevoilor pielii sale acneice.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.