Cora Baia Mare – o nouă donație importantă pentru Secția Pediatrie a Spitalului Județean Baia Mare


În perioada 2 mai – 2 septembrie 2018, Cora a demarat o campanie de suflet pentru dotarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, campanie în care unitatea medicală este organizaţie parteneră. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar EKG-ul performant, Holterul, pistolul pentru puncție osoasă și monitorul performant au fost donate de reprezentanții Cora Baia Mare, prin directorul Loredana Veisa, în cursul zilei de joi, 13 decembrie 2018. Încântarea s-a putut citi atât pe chipul medicului-șef al Secției Pediatrie, Cosette Ceaunică, cât și al medicilor pediatri care asigură buna funcționare a secției medicale ce tratează micii pacienți. Suma donată în acest an a fost de 42.125,91 lei, cu peste 2.000 de lei mai mult decât în 2017, când într-o campanie similară demarată pentru achiziționarea unui analizor de gaze sangvine şi oximetrie s-au strâns 40.036,95 de lei.

Directorul Cora Baia Mare, Loredana Veisa a arătat că toți clienții Cora au putut să doneze la orice casă de marcat din Cora, până în 2 septembrie 2018, tichetul cadou sau bani numerar, care au fost ulterior folosiți pentru achiziţionarea monitorulului performant, al EKG-ul performant, precum și a holterului și a pistolului pentru puncție osoasă. Trebuie precizat faptul că, la fel ca în anii trecuți, contribuția Cora a fost de 12.500 de lei, bani care s-au adăugat sumei donate de clienți și care a apărut pe fiecare bon de casă.

”Aparatele sunt de cea mai bună calitate, au fost deja folosite și pentru toate acestea, atât eu, personal, cât și colegii mei le suntem foarte recunoscători directorului Cora Baia Mare, Loredana Veisa, tuturor lucrătorilor de la Cora, dar și celor care au făcut donații pentru ca aceste aparate să fie achiziționate.Toți, împreună au realizat un lucru minunat atât anul trecut, cât și anul acesta, atât pentru copiii bolnavi, cât și pentru medicii secției. Mulțumim din suflet, fiecăruia în parte, pentru întreaga implicare”, a declarat medicul-șef al Secției Pediatrie, Cosette Ceaunică.

Aceasta nu este prima acţiune de acest gen demarată de Cora. Campania „Luna inimilor deschise” s-a desfăşurat şi în anii trecuți, iar rezultatele au fost unele remarcabile. În cadrul campaniei, fiecare hipermarket şi-a ales o cauză legată de copii şi sănătatea acestora şi au identificat, împreună cu asociaţia sau spitalul colaborator, o nevoie concretă, stabilind ca obiectiv rezolvarea acesteia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.