cora România plantează pomi fructiferi în școli în cadrul proiectului „Un pomișor pentru viitor” – ediția a II-a

cora România plantează pomi fructiferi în școli în cadrul proiectului „Un pomișor pentru viitor” – ediția a II-a

Pentru al doilea an consecutiv, cora România a contribuit la îmbogățirea spațiului natural din unitățile de învățământ din comunitățile în care hipermarketurile noastre sunt prezente, pentru a le oferi celor mici un mediu mai sănătos pentru dezvoltarea minții și a corpului și pentru a le insufla grija pentru mediul înconjurător.

În plin sezon verde, voluntarii cora Baia Mare, împreună cu elevii din școlile Nicolae Balcescu, George Cosbuc si Dimitrie Cantemir din proximitatea hipermarketului, au plantat câte o mică livadă de pomi fructiferi în grădinile școlilor și grădinițelor alese să facă parte din acest program.

„E rolul nostru să fim alături de comunitățile din care facem parte, contribuind cu tot ce putem pentru creșterea armonioasă și sănătoasă a copiilor noștri. Ne face plăcere să ne implicăm în astfel de activități, dovada fiind numărul mare de voluntari cora care au răspuns și în acest an cu entuziasm invitației noastre.

Încă de la prima ediție a acțiunii, am fost impresionanți de entuziasmul cu care copiii s-au implicat. Ceea ce este extraordinar la această acțiune e că ea produce efecte în timp, nu se termină odată cu acțiunea de plantat: copiii au grijă de pomișorii lor și îi văd crescând. De aceea, a venit firesc reluarea și în acest an a acțiunii.” a declarat  Loredana Veisa., director hipermarket cora Baia Mare.

Programul „Un pomișor pentru viitor” s-a derulat în toate orașele în care activează hipermarketul cora: București, Constanța, Baia Mare, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Bacău și Ploiești.

Lupta pentru un mediu curat nu poate fi câștigată printr-un efort punctual. Este o luptă continuă, care necesită implicare totală, resurse, viziune. cora România și-a dovedit, de-a lungul timpului, preocuparea față de mediul înconjurător, prin campanii derulate sub umbrela coraVerde.

Despre cora România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, grupul operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe.

În 2013, cora a lansat platforma cora.ro, o replică virtuală a hipermarketului clasic, oferind consumatorilor posibilitatea să cumpere produsele preferate online și să le fie livrate acasă.

În acest moment, platforma cora.ro este activă în București, Constanța, Cluj-Napoca, Bacău și Ploiești.

Filosofia cora România îi are în centru pe consumatori, cărora le oferă produse și servicii de calitate, la prețuri accesibile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.