Cornelia NEGRUȚ: Guvernul liberal a scăpat pandemia de sub control și le vinde românilor iluzia unui vaccin inexistent

Guvernul liberal continuă să le vândă românilor blana ursului din pădure, anunțând iminenta apariție în România a unui vaccin anti-coronavirus care încă nici măcar nu există.

Observăm cu stupoare că reprezentanții executivului se contrazic într-un mare fel în ceea ce privește alocuțiunile publice pe tema vaccinului. Astfel, la finalul lunii octombrie ministrul Nelu Tătaru anunța că prima tranșă din vaccin va ajunge în România la finalul lunii decembrie. Pe 1 noiembrie, Ludovic Orban ne spunea că vaccinul vine în aprilie-mai, iar ultima versiune este că românii vor fi vaccinați la începutul anului viitor.

Este evident că guvernanții se încurcă grav în propriile lor minciuni cu privire la vaccin, pentru simplul fapt că nu există niciun vaccin.

În realitate, Orban și ai săi aruncă această temă falsă în ochii românilor doar pentru a abate atenția de la situația dezastruoasă în care se află România din punctul de vedere al ravagiilor pandemiei.

Guvernul se bazează pe retorica conform căreia mai bine îi momește pe oameni cu iluzia apariției unui vaccin, decât să vorbească despre realitatea prezentă: spitale sufocate, inexistența locurilor la ATI, peste 10.000 de infectați pe zi, peste 10.000 de morți, piețele, teatrele, restaurantele, școlile închise, economia în colaps. Așa că au ambalat frumos povestea cu vaccinul și o vând românilor pe post de speranță, una deșartă, cinică și total neadevărată.

Recomand guvernului să renunțe la basmele oferite românilor, ca și cum nimeni din această țară nu ar vedea ce se întâmplă  cu adevărat. Dacă pot, ei trebuie să facă lucruri concrete pentru a reduce numărul alarmant al îmbolnăvirilor și al deceselor, nu să le spună oamenilor povești de adormit copii!

Există soluții concrete care pot salva viețile a zeci de mii de români! Una dintre acestea este foarte simplă și a fost propusă de PRO România: testarea în masă a populației!

În concluzie, România are nevoie urgent de un nou guvern, care să se preocupe cu adevărat de sănătatea românilor și care să nu lase pandemia să scape de sub control, așa cum s-a întâmplat până acum.

Cornelia NEGRUȚ,

Candidat Senat PRO România Maramureș

COD AEP:11200008

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.