Cornelia NEGRUȚ: PRO România, cea mai bună opțiune pentru votul din 6 decembrie!

PRO România, cea mai bună opțiune pentru votul din 6 decembrie!

Dragi maramureșeni,

Consider că alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie 2020, sunt cele mai importante alegeri din istoria postdecembristă a României, având în vedere haosul în care liberalii au adus țara în acest an complicat de pandemie. Acest scrutin parlamentar va defini democrația, loialitatea românilor față de Constituție și capacitatea noastră de a ne schimba traiectoria, de la mediocritate, sărăcie și incompetență, la țelul de a deveni un stat cu adevărat respectat în Europa.

Ne aflăm într-un moment decisiv pentru viitorul României. Suntem la o răscruce, iar deciziile pe care cu toţii le vom lua duminică vor defini viitorul nostru, al tuturor, pentru anii ce vor urma.

Un vot pentru PRO România este un vot pentru o Românie care deservește propriii săi cetățeni și nu interese ascunse. Este un vot pentru adevărata schimbare a sistemului, adevărata schimbare pentru o Românie mai bună.

PRO România este garantul formării unui nou guvern, deoarece, spre deosebire de celelalte formațiuni politice, este un partid unit și va îndeplini rolul strategic de a solidariza societatea românească.

PRO România nu va permite ca interese partizane de stânga sau de dreapta să pună în umbră libertatea și drepturile democratice ale cetățenilor din România, dreptul la o viață mai bună și nevoia de a ne asigura că generațiile tinere au un viitor mai promițător decât prezentul nostru. În nicio țară democratică nu există prosperitate fără libertate adevărată. Nu există putere a societății fără o democrație adevărată.

Votul acordat PRO România este unul pentru ieșirea țării din criza economică, socială și spirituală profundă în care ne aflăm astăzi. Este un vot pentru siguranța democrației, e un vot pentru libertate, pentru bunăstare și pentru noi oportunități.

Este foarte important ca PRO România să fie în Parlamentul României, deoarece este singura speranță ca masurile și ideile social-liberale să fie prezente în instituția reprezentativă a românilor.

PRO România trebuie să fie în Parlament pentru că s-a luptat și se va lupta și în continuare pentru români: cu instituțiile care nu-i reprezintă cum se cuvine pe oameni, cu președintele, cu guvernul, cu PNL, cu toți cei care vor să acapareze puterea. PRO România vrea ca puterea și decizia să fie la oameni, nu la instituțiile de forță ale statului.

Vă îndemn să veniți duminică la vot și să votați PRO România, să votați speranța într-o normalitate adevărată, în prosperitate, într-o viață mai bună!

Vă chem călduros să votați PRO România pentru a le oferi tinerilor noștri certitudinea că viitorul lor este aici, acasă, și a le reda bătrânilor noștri speranța unui trai decent.

La 14 ani de când am devenit stat membru al Uniunii Europene, noi credem într-o Românie care își promovează produsele autohtone, valorile și oamenii.

PRO România poate asigura toate aceste deziderate.

PRO România poate îndeplini aceste promisiuni, prima dintre cele fiind ieșirea din criză.

Ne diferențiază de alte partide care vă cer votul de încredere duminică faptul că noi avem soluții pentru România!

De ce PRO România? Pentru că PRO România prezintă o echipă profesionistă de candidați, cu rezultate remarcabile, care pot construi strategia de dezvoltare potrivită României.

În timpul guvernării primului-ministru Victor Ponta, președintele PRO România, România a ieșit din criză, economia a crescut considerabil, iar românii au resimțit concret îmbunătățirea calității vieții.

Am luptat și am susținut măsurile economice benefice pentru români. Am transferat creșterea economică în buzunarele românilor. Mai mulți bani în buzunarele acestora, mai mulți bani pentru consum, mai mulți bani în economie.

Guvernul Ponta a demonstrat ca România poate fi o țară cu adevărat europeană!

PRO România știe ce trebuie să facă pentru România și români. Avem soluții și am demonstrat ca știm să le aplicăm. Avem expertiza, experiența și cunoștințele pentru a face ca România și cetățenii săi să cunoască o îmbunătățire a nivelului de trai, fără povești și minciuni, așa cum oamenii au constatat în această submediocră guvernare liberală.

Maramureșenii și românii merită o viață decentă, o viață mai bună! Stă în puterea voastră să o aveți!

În concluzie, vă aștept duminică, la urne, pentru a vota candidații PRO România Maramureș, poziția 3 pe buletinele de vot pentru Senat și Camera Deputaților.

Cornelia NEGRUȚ,

Candidat Senat PRO România Maramureș

COD AEP:11200008

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.