Coronavirus în Maramureș, 10 martie. Un nou val de decese și infectări în județ

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 92 de misiuni.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Cele 100 de efective angrenate în misiuni au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locația declarată, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecție individuală și distanța fizică de protecție sanitară.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit trei sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare la instituțiile abilitate. Au fost utilizate 35 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. În perioada exeutării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate nouă persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Au fost verificați cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioadă stării de alertă peste 40 de agenți economici.

S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 9000 lei. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.

Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru prevenirea, limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției deține următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:
🔹17889 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹114 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹9 persoane decedate în ultimele 24 de ore;
🔹3318 pacienți vindecați;
🔹241 pacienți internați în spital;
🔹10 pacienți internați la ATI, din care patru pacienți intubați;
🔹4794 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹2005 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹61460 teste efectuate până în prezent;
🔹1014 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳742 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.