Coronavirus în Maramureș, 15 februarie! Val de decese cauzate de COVID-19. Noi cazuri de infectări în ultimele 24 de ore

Coronavirus în Maramureș, 15 februarie! Val de decese cauzate de COVID-19. Noi cazuri de infectări în ultimele 24 de ore

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

🔹15327 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹70 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹12 persoane decedate în ultimele 24 de ore;
🔹2987 pacienți vindecați;
🔹276 pacienți internați în spital;
🔹16 pacienți internați la ATI, din care patru pacienți intubați;
🔹3432 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹2587 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹56839 teste efectuate până în prezent;
🔹1290 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳632 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot suferi modificări
În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 82 de misiuni. Cele 98 de efective angrenate au procedat la verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, la menținerea ordinii și siguranței publice, la respectarea măsurii de carantinare/izolare de către persoanele aflate în locațiile declarate. În executarea misiunilor au fost utilizate 29 mijloace de mobilitate.

La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare cu privire la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. Pe perioada executării misiunilor a fost depistată, identificată și sancționată o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală. S-au verificat cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă peste 50 de agenți economici. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7000 lei. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.