Coronavirus în Maramureș, 16 februarie! Val de decese cauzate de COVID-19. Noi cazuri de infectări în ultimele 24 de ore

Coronavirus în Maramureș, 16 februarie! Val de decese cauzate de COVID-19. Noi cazuri de infectări în ultimele 24 de ore

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are centralizate următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

🔹15479 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹152 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹4 persoane decedate în ultimele 24 de ore;
🔹3006 pacienți vindecați;
🔹265 pacienți internați în spital;
🔹16 pacienți internați la ATI, din care doi pacienți intubați;
🔹3511 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹2366 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹57012 teste efectuate până în prezent;
🔹1291 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳636 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot suferi modificări
Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 79 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore. Au fost angrenate 85 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară, igienizarea frecventă a mâinilor), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate / izolate în locația declarată. În executarea misiunilor au fost utilizate 31 mijloace de mobilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate patru persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

La TELVERDE 0800 800 165 s-a primit o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care este în verificare de către instituțiile abilitate. S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3000 lei. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru prevenirea, limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.