Coronavirus în Maramureș, 18 martie. Un nou val de decese și infectări în județ

Coronavirus în Maramureș, 18 martie. Un nou val de decese și infectări în județ

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, în sistem integrat, 85 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Au fost angrenate 97 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară, igienizarea frecventă a mâinilor), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurilor de către persoanele carantinate/izolate în locația declarată.

În executarea misiunilor au fost utilizate 34 mijloace de mobilitate. Pe perioada executării misiunilor au fost identificate două persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, dar și o persoană care nu a respectat măsura de carantinare în locația declarată. La TELVERDE 0800 800 165 s-au primit două sesizări referitoare la nerespectarea măsurilor de protecție individuală care sunt în verificare de către instituțiile abilitate. S-au verificat pentru respectarea măsurilor stabilite în această perioadă peste 50 de agenți economici. S-au aplicat, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4500 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru prevenirea, limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției deține următoarele informații cu privire la situația epidemiologică:
🔹18592 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹106 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹8 persoane decedate în ultimele 24 de ore;
🔹3405 pacienți vindecați;
🔹235 pacienți internați în spital;
🔹10 pacienți internați la ATI, niciun pacient intubat;
🔹5133 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹1890 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹63100 teste efectuate până în prezent;
🔹983 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳781 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot interveni modificări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.