Cosmin Butuza, coordonatorul campaniei PSD în Maramureş.”ÎMPREUNĂ – DA, PUTEM!”

13015122_1602580733393633_1920024580806161131_nCosmin Butuza, coordonatorul campaniei PSD în Maramureş.”ÎMPREUNĂ – DA, PUTEM!”

Coordonatorul campaniei electorale a PSD în Maramureş a fost ales (cu unanimitate de voturi) preşedintele tineretului social-democrat din Maramureş, Cosmin Butuza.

„Echipa de campanie din Maramureş este formată în majoritate din tineri. Alegerea mea în această funcţie demonstrează că PSD este un partid care dorește începând din acest moment o reformă internă prin promovarea tinerilor în funcții cheie în partid și în administrație. Alături de mine în această echipă am colegi entuziaşti, adevăraţi profesionişti atât în domeniile în care activează cât şi în viaţa politică. Mi-am asumat această funcţie cu responsabiliate şi pornind de la principiul că noi, tinerii, avem datoria de a veni cu o nouă abordare şi cu un nou mod de a face politică şi administraţie. Sunt convins că ÎMPREUNĂ – DA, PUTEM! Și aici mă refer la noi, tinerii din PSD, cât și cei din alte partide, dar mai ales la întreaga societate civilă prin implicare. Doresc ca începând din acest an, să lăsăm modul grotesc de a ne război între partide și să încercăm să punem administrația și interesul comunităților pe primul loc. Toți cei care au ocupat sau ocupă funcții în administrația publică trebuie să-și recunoască și să-și asume greșelile, iar noi ca tineri să învățăm din ele pentru a nu le repeta. ” a declarat Cosmin Butuza.

Din staff-ul PSD vor mai face parte şi Ciprian Bogdan – preşedintele TSD Baia Mare, Florin Podină – secretarul TSD Baia Mare, Florin Bratu, Ciprian Podar, Ileana Pop, Stelian Năsui şi Antonia Tomoiagă care vor asigura partea de planificare şi coordonare a campaniei electorale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.