COSTA DEL SOL – MALAGA -SPANIA Zbor din Cluj-Napoca

COSTA DEL SOL – MALAGA -SPANIA Zbor din Cluj-Napoca

Situată de-a lungul uimitoarei coaste mediteraneene din sudul Spaniei, Costa del Sol este o adevărată bijuterie geografică. Această regiune sărutată de soare, cunoscută și sub numele de „Coasta Soarelui”, se mândrește cu un amestec de plaje superbe, orașe pline de viață, istorie bogată și un farmec irezistibil.

Costa del Sol din Spania – cele mai importante zone care nu trebuie ratate

Malaga: Capitala regiunii, Malaga, oferă un amestec de istorie, cultură și atracții moderne. Fiind orașul natal al renumitului artist Pablo Picasso, orașul găzduiește Muzeul Picasso, care prezintă o colecție remarcabilă de lucrări ale acestuia.

Marbella: Cunoscută pentru farmecul său, Marbella este un loc frecventat de celebrități. Portul său de lux, Puerto Banús, este străjuit de iahturi, buticuri de lux și restaurante cu preparate demne de stele Michelin. Orașul vechi, cu străzile sale înguste și balcoanele pline de flori, emană farmecul specific andaluz.

Nerja: Situat la est de Malaga, Nerja este un oraș de coastă pitoresc, renumit pentru plajele din Costa del Sol uimitoare și pentru faimosul Balcon al Europei. Acest punct de atracție oferă vederi panoramice ale Mării Mediterane și ale coastei.

Ronda: Este un oraș captivant, cocoțat în vârful unui defileu, oferind priveliști uluitoare și o istorie bogată. Cunoscutul Puente Nuevo, un pod care traversează defileul El Tajo, ofera o priveliște de admirat.

Hotel La Barracuda 3* zbor din ClujNapoca de la 640 euro/persoana

Pentru detalii click aici

Sol Marbella Estepona Atalaya Park 4* zbor din Cluj-Napoca de la 800 euro/persoana

Pentru detalii click aici

Aparthotel Puerto Azul 3* zbor din Cluj Napoca de la 800 euro/persoana

Pentru detalii click aici

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038 / 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro , pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mara.tour.9  , https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru https://www.mara-tour.ro/Sunt un nou Bloc Text pregătit pentru conținutul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.