Costică Buceschi, mulţumit de cum decurge cantonamentul

Din 20 iulie, HCM Baia Mare se află în cantonament în Austria, în Kaunertal. „Cantonamentul decurge foarte bine din toate punctele de vedere. Fetele nou venite se integrează rapid în echipă şi atmosfera este una foarte bună. Până acum nu au intervenit accidentări, doar probleme musculare normale pentru această perioadă de acumulări”, a menţionat antrenorul echipei băimărene.

„Am intrat şi în sală, dar deocamdată nu am efectuat niciun antrenament specific jocului de handbal, doar am apelat la exerciţii care fac trecerea între antrenamentele în aer liber şi cele din sală. Sperăm ca toate jucătoarele să termine cu bine acest stagiu în care, pe lângă condiţiile de pregătire deosebite de care beneficiem, mai avem parte şi de un peisaj excepţional”, a mai declarat Costică Buceschi.

Campioana României porneşte înapoi spre casă luni. În 1 august, băimărencele vor juca primul lor amical, la Cluj, în compania echipei maghiare DVSC TVP Debrecen, în cadrul unui turneu internaţional organizat de U Jolidon Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.