Poți să-ți faci test COVID-19 acasă. Vezi cât de costă și de ce ai nevoie

Poți să-ți faci test COVID-19 acasă. Vezi cât de costă și de ce ai nevoieTest coronavirus

În plină pandemie, testele de coronavirus încep să fie la mare căutare. Acum, există și varianta de a face testul acasă.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Deja începe să fie dezvoltată o industrie în acest sens, chiar dacă reglementarea acestora nu este neapărat una clarificată de legile actuale.

Cât costă să îți faci testul de COVID-19 singur, acasă

Testele de coronavirus pentru acasă sunt din ce în ce mai căutate. Așa că mai multe companii au pus la dispoziția consumatorilor astfel de produse, iar prețurile acestora variază între 50 de lei și 140 de lei.

Aceste teste de făcut acasă încep să dezvolte o adevărată industrie, iar importatorii sau producătorii au trei luni la dispoziție pentru a notifica Agenția Medicamentului.

Managerul unor farmacii spune că prețul testului de coronavirus pe care îl vând ei costă 70 de lei. El crede că vor avea succes pentru că oamenii vor să știe dacă au contractat infecția, fără să plătească prețul testului din spital, care poate să ajungă la 400 de lei.

Teste pentru depistarea COVID-19 pentru acasă

„Le-am luat şi noi pentru că am avut solicitări, nu prea se găsesc deocamdată. Tipul acesta de boală produce efecte la nivel psihologic, în momentul în care afli de cineva că are coronavirus,  ajungi să mimezi şi tu simptomele. Cred că vor fi mulţi care au dubii şi vor încerca testele. Cred că pentru o perioadă va fi o explozie a interesului pentru testele acestea. Testul va costa 70 de  lei în medie‚“ a spus Paul Negoiţă de la Iris Pharm pentru Ziarul Financiar

O altă companie care produce astfel de teste este Ok Medical, dar aici un test costă 138 de lei.

„Acesta este un test complementar, recomandat pentru detectarea calitativă a anticorpilor. Orice rezultat pozitiv al testului ar trebui confirmat în continuare prin alte metode. în urma studiului clinic, producătorul a raportat următoarele rezultate pentru IgM/IgG: sensibilitate 97,6%; specificitate 100%; acurateţe 98,8%”, arată informațiile de pe site-ul Ok Medical.sursa

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.