Crăciun în Maramureş 2015, promovat la Târgul de Turism al României. VEZI când va avea loc!

 

craciun0În perioada 12-15 noiembrie 2015, Consiliul Județean Maramures, a promovat oferta turistică a judetului la Târgul de Turism al României din București. Din delegaţia maramureşeană au făcut parte reprezentanţi din Consiliul Judeţean Maramureş şi agenţii, hotelieri. Participarea Maramureşului la acest târg, care atrage peste 17.000 de vizitatori şi numeroşi specialişti din industria turistică, a devenit deja o tradiţie. Maramuresul a promovat evenimentele de marca din calendarul anual, concentrandu-se pe evenimentul “Crăciun în Maramureş”, ce va avea loc în acest an pe 19 decembrie.

S-a prezentat publicului larg şi o nouă ofertă turistică, respectiv turismul ştiinţific, denumit pl@NETour. Acest produs nou are în vedere stimularea interesului publicului pentru astronomie şi promovarea unor activităţi educative non-formale bazate pe descoperirea stelelor cu ajutor tehnologiilor optice şi digitale moderne. Au fost, de asemenea, prezentate proiecte de interes ale Consiliului Judeţean Maramures, cum ar fi “Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord” proiect prin care se doreşte consacrarea monumentului istoric ca destinaţie turistică, prin sporirea vizibilităţii acestuia. În cadrul târgului, reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş au prezentat agenţiilor de turism şi colegilor din alte judeţe, noutăţile ofertei turistice maramuresene, acest lucru fiind detaliat pe larg în cadrul conferinţei „Vacanță în Țara Mea.

Descoperă România!”, organizată de Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistica din România (FAPT). În urma participării la o viitoare ediţie a TTR, reprezentanţii judeţului au stabilit noi legături cu omologii din alte zone pline de tradiţii şi obiceiuri şi au reuşit să promoveze în mod direct oferta turistică agenţilor de turism interesaţi de noutăţile din judeţul Maramureş.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.