Crimă Baia Mare: Vezi în ce stare se află angajata de la primărie. Situaţia celor doi minori este incertă!

Crimă Baia Mare: Vezi în ce stare se află angajata de la primărie. Situaţia celor doi minori este incertă!

Anchetatorii băimăreni speră ca femeia aflată la Spitalul Judeţean “Constantin Opriş” să îşi revină. Din informaţiile noastre femeia are capul zdrobit si urmează să intre în operaţie. Ea este angajată din anul 2015 la primăria din Baia Mare.

Antalya cu avionul din Baia Mare.  vezi aici oferta 

Situaţia celor doi minori este incertă, întrucât, dacă mama îşi revine şi se va dovedi că nu are nicio vină, copiii vor reveni alături de aceasta. În caz contrar, în cazul copiilor se va institui plasament familial, decis de instanţă, sau chiar o altă măsură de protecţie specială. Indiferent de situaţie, se va alege cea mai bună variantă în folosul minorilor. Este regretabil că acum ei au de suferit din cauza erorilor celor mari.

Bogdan Gabor, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, a declarat, pentru AxaNews.ro, că se continuă ancheta, în paralel cu cea a celeilalte crime, din cartierul Gării.

“Am înţeles că starea pacientei este similară. Nu s-a schimbat nimic din acest punct de vedere. Aşteptăm rezultatul medico-legal, pentru a afla noi indicii cu privire la modul în care s-a produs tragedia. Momentan, a fost identificat un spaţiu temporar de locuire pentru cei doi minori. Nu ştim ce ne va rezerva viitorul. Deocamdată totul depinde de starea mamei şi de rezultatul medico-legal”, a explicat Bogdan Gabor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.