Crima care a îngrozit o localitate din Romania! Un bărbat a fost ucis, tranșat, incendiat și îngropat. Nimănui nu i-a venit să creadă cine este făptașul

Descoperire macabră în judeţul Constanţa! Locuitorii din Istria au găsit un membru inferior (picior) uman, carbonizat, pe stradă!

Oamenii legii au şi declanşat cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, descoperind, la scurt timp, cruntul adevăr: crimă! Se pare că victima a fost omorâtă cu un topor, tranşată şi incendiată, după care îngropată chiar în curtea agresorului, care, culmea, îi era amic!

VEZI:Oferta speciala Adults Only – Hurghada vara 2019!! – Zbor din Cluj-Napoca

Potrivit primelor informaţii din anchetă, tabloul unei crime îngrozitoare se conturează tot mai mult. Victima avea în jur de 49 de ani, se nume Mihai V. şi era cunoscută în localitate ca o persoană care trăia de azi pe mâine, consuma băuturi alcoolice, inclusiv spirt, şi muncea cu ziua pe unde apuca. Colegul său de nedespărţit era Constantin P., în vârstă de 62 de ani, care i-a devenit şi călău în cele din urmă.

Astfel, în seara de vineri, 7 decembrie, cei doi au consumat băuturi alcoolice, după care s-au luat la ceartă. Mihai P. a pus mâna pe un cuţit şi a încercat să-i aplice lovituri celuilalt, dar persoana vizată s-a ferit, iar scandalul a continuat. Şi-au aplicat lovituri reciproc, conflictul stingându-se cu decesul lui Mihai, care a fost lovit cu un topor până ce a fost lăsat lat.

A doua zi, sâmbătă, 8 decembrie, Constantin şi-a continuat treaba: şi-a tranşat amicul, i-a dat foc şi apoi l-a îngropat în curtea locuinţei sale, nu la o adâncime foarte mare. Ulterior, cel mai probabil, un câine a simţit mirosul, a dezgropat rămăşiţele şi a plecat un un membru inferior al trupului neînsufleţit, pe care l-a abandonat în stradă.

Suspectul şi-a recunoscut vina. Întrebat fiind despre gestul pe care l-a făcut, el a răspuns: „Păi a vrut să dea cu cuţitul în mine…” Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus spre arestare. Oamenii legii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, scrie replicaonline.ro.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.