Crima  care a şocat întreaga ţară: Vezi secretul teribil al poliţistului care a fost tranşat de nevastă! Abia acum s-a aflat totul!

Crima  care a şocat întreaga ţară: Vezi secretul teribil al poliţistului care a fost tranşat de nevastă! Abia acum s-a aflat totul!

Crima  care a şocat întreaga ţară ar putea avea legătură cu nişte probleme pe care poliţistul le-a ascuns de rude şi de prieteni.
Poliţistul local ucis şi tranşat de nevastă avea probleme mari cu banii, iar datoriile uriaşe ar putea fi chiar mobilul crimei.

Conform informaţiilor intrate în posesia jurnaliştilor SPYNEWS, agentul Mihalache Lupu era „vânat” de executori judecătoreşti, unul dintre procese fiind pierdut de bărbat la opt luni după ce acesta a dispărut fără urmă. De asemenea, bărbatul mai avea un proces cu o societatea comercială din comună, precum şi cu Inspectoratul de Poliţie, pentru anularea unor amenzi. Toate aceste probleme financiare ar fi creat tensiuni în casă, iar la un moment dat bărbatul „a dispărut”, iar nevasta „părăsită” şi-a refăcut viaţa.

Weekend-ul trecut, o femeie a găsit cadavrul fratelui ei, tranșat și ascuns prin mai multe locuri din curte, casă și anexe, într-un sat din judeţul Brăila. Descoperirea a fost cu atât mai uluitoare, cu cât toți îl credeau plecat de aproape doi ani la muncă în străinătate. Poliţist a fost omorât, se pare, chiar de soția sa, cadavrul fiind tranșat și ascuns, bucată cu bucată prin imobil. Picioarele au fost găsite îngropate în curte, capul ascuns în pod, iar părți din trup într-o anexă și prin casă. Mihalache Lupu avea 56 de ani și fusese dat dispărut în aprilie-mai 2017 de o soră plecată în Spania, care își făcea griji, pentru că fratele său nu mai venea acasă și nimeni nu știa nimic de el, potrivit obiectivbr.ro.

Culmea, la începutul anului 2017, Mariana, soția bărbatului, a părăsit locuința din Lanurile, iar casa a rămas nelocuită. Familia bărbatului a mers, sâmbătă, la locuința respectivă pentru a face o curățenie generală, pentru că totul era degradat, iar curtea era plină de bălării. Mai multe femei au început curățenia, însă ceea ce au găsit le-au înspăimântat la culme: cadavrul lui Lupu, tranșat și ascuns prin diferite locuri. Principalul suspect în acest caz de omor este chiar soția fostului polițist comunitar, Mariana Lupu, care a fost deja reținută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.