Crima de la Baia Mare. Vezi gestul incredibil făcut de ucigașul fetei de 18 ani de la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” 

Crima de la Baia Mare. Vezi gestul incredibil făcut de ucigașul fetei de 18 ani de la Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu”

Acesta a fost prins la un punct de trecere a frontierei din Satu Mare, încercând să fugă în Olanda. Având un comportament atipic și cu răni la mâini, polițiștii de frontieră au intrat la bănuieli și l-au reținut pe autorul crimei odioase.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Potrivit unor polițiști de la Baia Mare, C. Ci. le-a spus celor de la Poliția de Frontieră Satu Mare că nu se aștepta să fie prins așa de repede. Criminalul nu știa că familia tinerei ucise a anunțat autoritățile că aceasta nu s-a întors acasă, iar Poliția a intrat în alertă maximă. La scurt timp, după ce a fost reținut, tânărul a recunoscut că a ucis-o pe Carmen și a fost de acord să colaboreze cu anchetatorii. Ba mai mult, a fost de acord să îi conducă pe aceștia la locul unde a abandonat cadavrul, pe un câmp din apropierea localității Dorolț, județul Satu Mare.

Polițiștii spun că motivul crimei a fost unul legat de faptul că tânăra a refuzat să plece cu iubitul ei în Olanda. La dosar există probe că C. Ci. a cumpărat chiar bilete de avion pentru două persoane, și doar dus, cu plecare din Cluj Napoca. Când a conștientizat că fata nu vrea să plece, tânărul a reacționat cu violență.

S-a apucat de râs

Anchetatorii susțin că la fața locului, după ce a indicat locul unde se află cadavrul tinerei ucise, criminalul s-a apucat de râs, fapt pentru care s-a luat decizia internării acestuia la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației, pentru a se vedea dacă are discernământ conform evz.ro.

Mai mult, cruzimea cu care și-a ucis iubita arată că acesta nu se află în deplinătatea facultăților mintale. Potrivit medicilor legiști din Maramureș, victima fost lovită de mai multe ori, cu un box, în față, dar nu a decedat. Ulterior, a fost întoarsă cu fața în jos de criminal, care a apăsat-o cu piciorul pe cap, până când aceasta s-a sufocat. Apoi, pentru a ascunde urmele, a aruncat pământ pe cadavru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.