Crimă oribilă de Crăciun: Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost omorât. Un tânăr i-a tăiat gâtul cu un cuţit

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv, marţi, fiind acuzat că a ucis un bărbat de 47 de ani, în urma unui conflict izbucnit din cauza unei tinere, în localitatea Pecica, din judeţul Arad, în Ajunul Crăciunului.

Potrivit unor surse citate de aradon.ro, totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de alcool și după ce agresorul, un tânăr de 24 de ani, s-a dus „în vizită” la victimă. Tânărul nu s-a dus singur în vizită, ci însoțit de o tânără. Conflictul dintre agresor și victimă ar fi început după ce tânăra ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu victima. Aceasta ar fi început o ceartă cu tânăra și ar fi încercat să o lovească, moment în care tânărul de 24 de ani a sărit pe bărbatul de 47 de ani cu pumnii și picioarele, apoi i-a tăiat gâtul cu un cuţit.

VEZI: PREMIERA! Antalya 2019 cu AVIONUL direct din BAIA MARE!!!

Bărbatul atacat a fost dus de urgenţă la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva. Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

După comiterea crimei, tânărul de 24 de ani a fost reţinut, iar marţi judecătorii arădeni au decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.