Crimă șocantă: și-a ucis, pozat și postat pe internet soția. Copiii cuplului au asistat la măcel

Un bărbat este acuzat de uciderea soției sale în vârstă de 33 de ani. După ce i-a luat viața, individul ar fi pozat trupul neînsuflețit și ar fi postat imaginile pe internet. La teribila crimă ar fi fost martori și cei doi copii ai cuplului.

Un bărbat din Bistriţa este cercetat de către poliţişti, fiind principalul suspect în cazul morţii soţiei sale, o femeie în vârstă de 33 de ani. Crima nu ar fi fost de ajuns, pentru că după aceasta, bîrbatul și-a pozat soția moartă și a postat-o pe o rețea de socializare.

Un caz șocant a avut loc pe 2 decembrie, în Bistrița. O femeie de 33 de ani a murit în condiții ciudate, dar suspect principal pentru acest lucru este chiar soțul victimei.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.