Crimă șocantă. Și-au omorât fiicele fără milă cu un trident după ce au primit ”un mesaj divin”.foto

Crimă șocantă în India. Și-au omorât fiicele fără milă după ce au primit ”un mesaj divin”

Două surori au fost înjunghiate mortal cu un trident de către părinții lor. Totul a venit după ce aceștia au primit ”un mesaj divin” prin care li se cerea să își sacrifice fiicele.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Crimă șocantă în India. Padmaja Naidu, în vârstă de 50 de ani, și soțul ei, Purushottam, ar fi primit un „mesaj divin” prin care li se cerea să își sacrifice fiicele. Cumplitele crime au avut loc în Madanapalle, India, potrivit mirror.co.uk.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte de nerefuzat  Vacante 2021

Vecinii familiei au auzit zgomote ciudate în cursul serii de duminică, iar oamenii legii au găsit a doua zi cadavrele lui Alekhya, în vârstă de 27, și Sai Divya, în vârstă 22 de ani. Unul dintre trupurile lor a fost descoperit în camera de rugăciune a familiei, în timp ce celălalt se afla sub o cârpă roșie în altă parte a casei.

Crimă șocantă în India. Conform oamenilor legii, părinții celor două fete le-ar fi înjunghiat cu un trident înainte de a le bate cu gantere.

„Membrii familiei se comportau ciudat de la izbucnirea pandemiei de COVID-19. Obișnuiau să stea închisi la casa lor mai tot timpul. Cuplul pare a fi extrem de superstițios, deoarece ne-au cerut să păstrăm cadavrele în casă pentru o zi, susținând că fiicele lor vor reveni la viață”, a declarat Ravi Manohara Chari, reprezentant al poliției Madanapalle.

Poliția a adăugat că Padmaja și Purushottam Naidu păreau „în stare de transă” atunci când au fost arestați, spunând ofițerilor că fiicele lor vor reveni în curând la viață. Cuplul este ținut sub observație pentru a decide dacă necesită tratament pentru probleme psihologice.sursa

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.