Crimă teribilă. Un bărbat și-a împușcat soția și socrii, în fața copiilor de cinci ani

Un soț gelos și-a împușcat soția, după ce a descoperit, cu ajutorul unei înregistrări video, că femeia l-a înșelat cu cel mi bun prieten al lui.

Vezi: Profita ACUM de aceasta ocazie! Croaziera pe Nil si sejur la Hurghada. Avion din Budapesta, plecare pe 29 ianuarie!

Nici socrii săi nu au scăpat de furia lui, iar totul s-a întâmplat în fața celor doi copii ai celor doi tineri.

Atacul a avut loc în casa părinților femeii din orașul american Melbourne din statul Florida și, din fericire, victimele au supraviețuit, iar copiii nu au fost răniți. Mai mult, agresorul a fost și el rănit în șold, dar nu se știe dacă s-a împușcat singur sau a fost vorba de legitimă apărare, scrie libertatea.ro.

William Brian Stillwell, în vârstă de 39 de ani, a tras focurile de armă asupra celor trei membri ai familiei, chiar în fața gemenilor de cinci ani ai cuplului, un băiat și o fată, în ziua de Anul Nou.

Într-o înregistrare primită la numărul de urgențe 911, făcut de soție, Mona Stillwell, la ora locală 14.00, se poate auzi cum le spune copiilor că îi iubește, înainte ca bărbatul să tragă asupra ei. De asemenea, gemenii îl roagă pe tatăl lor să nu o mai împuște pe mama lor.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.