Criminalul Paulei Dindiligan se întoarce după gratii! Curtea de Apel Cluj menține decizia Tribunalului Maramureș!

paula si ancaCriminalul Paulei Dindiligan se întoarce după gratii! Curtea de Apel Cluj menține decizia Tribunalului Maramureș!

 După luni de zile în care a sfidat orice urmă de normalitate, Eduard Vaida, tânărul de numai 17 ani care a luat cu sânge rece viața Paulei Dindiligan s-a întors în arest. Criminalul din Baia Sprie, așa cum va rămâne el în analele orașului, are de executat 15 ani de închisoare, din care, însă, i se vor reduce zilele pe care le-a petrecut în arest la domiciliu, respectiv ultimele două luni. Ceea ce este însă, interesant, e faptul că pe portalul instanțelor de judecată scrie că Eduard Vaida rămâne în continuare în arest preventiv, însă în urmă cu aproximativ două ore, acesta a fost  luat de poliție și dus în arestul Inspectoratului Județean Maramureș. Cel puțin acestea sunt informațiile pe care le are Anca Dindiligan, mama tinerei ucise atât de brutal, în a doua zi de Crăciun a anului trecut.

 ”Criminalul fiicei mele, Paula, și-a primit în sfârșit pedeapsa. În urmă cu câteva minute a fost dus în arest. Va sta după gratii 15 ani, puțin, dar nimic nu o mai aduce înapoi pe iubirea mea. Sper să fie chinuit așa cum merită un criminal care a ucis cu sange rece și să se chinuie așa cum s-a chinuit Paula, când și -a dat ultima suflare…”, scrie Anca Dindiligan pe profilul ei de Facebook, un mesaj extrem de profund și prin care răzbate durerea nestinsă a celor care azi au rămas să o plângă pe Paula.

 Anca Dindiligan: ”Soțul meu a explicat ieri, la Cluj, că nu e normal ca un criminal să fie în arest la domiciliu”

Referitor la sentința dată de magistrații Curții de Apel Cluj, Anca Dindiligan susține că și 15 ani de arest sunt foarte puțini în comparație cu viața pe care Eduard Vaida a luat-o fără nicio remușcare, însă tot ce-și dorește, în acest moment, e să-l vadă pe criminal după gratii, acolo unde îi este locul. ”Nici nu am putut să merg la Cluj, la apelul făcut de ucigașul Paulei, a fost doar Cristi, soțul meu. Eu nu mai am putere să-l văd pe cel care mi-a ucis copilul. Nu pot! Cristi mi-a zis, însă, că ieri a spus instanței că nu i se pare normal ca un ucigaș să stea liniștit, în arest la domiciliu, în timp ce copilul nostru se află la doi metri sub pământ. Nu știu de ce l-au luat azi, se fac presupuneri și speculații, încă nimic nu este oficial. Știu doar că au venit doi polițiști și l-au dus, am aflat de la vecinii lui. Sper să nu se mai întoarcă acasă, sper să-l închidă cât mai repede. A făcut apel fiindcă i s-a părut mare pedeapsa de 15 ani de pușcărie. Toată viața să se chinuie după gratii și tot nu va putea răscumpăra niciodată ce a făcut”, a spus, cu lacrimi în ochi, Anca Dindiligan.

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.