Cristian Anghel, candidatul Forța Dreptei pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, este recunoscut pentru atragerea fabricii Italsofa și susținerea investițiilor locale

Cristian Anghel, candidatul Forța Dreptei pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, este recunoscut pentru atragerea fabricii Italsofa și susținerea investițiilor locale

Cristian Anghel, candidatul Forța Dreptei pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, își conturează campania electorală în atragerea investițiilor și crearea de locuri de muncă în comunitatea sa.

Una dintre cele mai notabile reușite ale sale este atragerea fabricii Italsofa în parcul industrial Europa din Baia Mare. Într-un efort susținut și determinat, Anghel a convins investitorii italieni să construiască această fabrică în Baia Mare, nu în altă localitate. Fabrica Italsofa a devenit o sursă importantă de locuri de muncă pentru comunitate, oferind inițial 1500 de locuri de muncă și continuând să susțină 600 de angajați în prezent.

Prin eforturile sale dedicate și angajamentul față de dezvoltarea economică a municipiului, Anghel a reușit să aducă investiții semnificative și să creeze oportunități de angajare pentru locuitorii orașului Baia Mare.

Într-un gest de susținere a investițiilor locale, Cristian Anghel a vizitat astăzi fabrica Ferma Zootehnică Baia Mare, eveniment la care a participat în calitate de primar, marcând inaugurarea și deschiderea acestei importante investiții pentru comunitatea locală. Asemenea inițiative evidențiază angajamentul său față de dezvoltarea economică și creșterea calității vieții în municipiul Baia Mare.

Cod mandatar: 21240063

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.