Cristian Balaj va conduce la centru derby-ul Dinamo-Steaua!

balaj-arbitreaza-derby-ul-oltenieiCristian Balaj va conduce la centru derby-ul Dinamo-Steaua, partidă care va avea loc duminică de la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct de Digisport şi Look TV.

Arbitrul întâlnirii, Cristi Balaj, are 43 de ani şi a condus şi în tur meciul Steaua-Dinamo, scor 3-0, şi a făcut-o foarte bine. Lucru care a cântărit, probabil, în desemnarea lui de către Kyros Vassaras şi Alexandru Deaconu. Originar din Baia Mare, Cristi Balaj a avut o prestaţie bună în ultimele etape de campionat. Ultima oară când a arbitrat un meci al Stelei a fost cel din Ghencea, pierdut de echipa lui Gâlcă cu 1-0 în faţa Rapidului.  Pe Dinamo a arbitrat-o de curând, în deplasarea de la Craiova, când meciul s-a încheiat nedecis, scor 0-0.

Balaj se află la cel de-al şaselea derby Dinamo-Steaua din cariera lui. Primul său derby de România a fost cel din sezonul 2001-2002, Dinamo-Steaua, scor 2-2, urmat de meciul din optimile Cupei României, de pe „Cotroceni”, scor 3-0 pentru „câinii roşii”. A urmat jocul din Supercupa României, Dinamo-Steaua 3-2 şi apoi partida Dinamo-Steaua, scor 1-2, din data de 11 august 2013 şi, în sfârşit, jocul din tur, menţionat mai sus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.