Cristian Brian, deputat USR-PLUS Maramureș: prima sesiune de audiențe la biroul parlamentar din Târgu Lăpuș a început!

Cristian Brian, deputat USR-PLUS Maramureș: prima sesiune de audiențe la biroul parlamentar din Târgu Lăpuș a început!

Cristian Brian se remarcă prin energie, entuziasm și modul de empatie cu cetățenii. Sesiunea de audiențe la biroul parlamentar din Târgu Lăpușaa  început, lăpușenii au un punct de plecare pentru problemele cu care se confruntă.

Discuțiile cu locuitorii din Suciu de Sus și Dămăcușeni au scos la suprafață probleme pe care, din nefericire, le regăsim în toată țara: colaborarea între instituțiile statului lasă de dorit, iar soluțiile întârzie să apară.

Comunitatea din Țara Lăpușului se confruntă cu probleme diverse. Unele dintre acestea sunt foarte grave și oamenii de aici caută rezolvări de mulți ani:

Birocrația excesivă înrăutățește lucrurile în cazul locuințelor distruse de dezastrele naturale,

Minorii cu dizabilități au nevoie de mai mult sprijin pentru a se integra în comunitate și, implicit, în sistemul de învățământ,

Organizarea actuală a târgurilor și a activităților publice de comerț în spații publice îngreunează viața micilor antreprenori.

Împreună cu echipa mea, am început să analizăm atent tot ce am aflat de la cetățenii cu care am vorbit pe parcursul zilei de ieri și ne asigurăm că autoritățile responsabile devin atente la problemele din zona Lăpușului.

Problemele sistemice sunt deja abordate la nivel național de către colegii mei din guvern. Alianța USR PLUS tratează aceste carențe și, pas cu pas, începe să readucă instituțiile statului în slujba cetățeanului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.