Cristian Dumitru Opriș, candidatul Forței Dreptei pentru președinția Consiliului Județean Maramureș: „Este ultima șansă pentru a ne dezvolta pe banii Uniunii Europene și nu o putem rata!”

Cristian Dumitru Opriș, candidatul Forței Dreptei pentru președinția Consiliului Județean Maramureș: „Este ultima șansă pentru a ne dezvolta pe banii Uniunii Europene și nu o putem rata!”

În cadrul alegerilor ce se apropie cu pași repezi, Forța Dreptei își confirmă candidatul pentru președinția Consiliului Județean Maramureș: Cristian Dumitru Opriș. Cu o platformă axată pe dezvoltarea susținută a regiunii prin intermediul fondurilor europene, Opriș subliniază importanța acestor resurse pentru creșterea economică și administrativă a județului.

„Este ultima șansă pentru a ne dezvolta pe banii Uniunii Europene și nu o putem rata!”, declară Opriș, evidențiind importanța capitalului european pentru susținerea bugetului local și a administrativului. Într-un exercițiu administrativ nou, Opriș afirmă că prioritatea zero va fi scrierea și implementarea proiectelor care să atragă fonduri europene, considerând aceste investiții ca o adevărată gură de oxigen pentru comunitate.

Opriș a subliniat ferm că cei care nu înțeleg această necesitate nu au loc în administrație, pledând pentru o conducere activă și eficientă după data de 9 iunie. „Noi vom fi acolo și ne vom asigura că se va lucra la turație maximă pe acest sector!”, a adăugat candidatul Forței Dreptei.

În lumina acestor declarații, se conturează un tablou al unei competiții electorale strânse în Maramureș, unde prioritățile de dezvoltare regională și utilizarea eficientă a resurselor europene devin puncte centrale de dezbatere și acțiune.

Cod mandatar: 21240063

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.