Cristian Dumitru Opriș, candidatul Forței Dreptei pentru președinția Consiliului Județean Maramureș promite sprijin concret pentru agricultori: „Nu doar vorbe, ci acțiuni”

Cristian Dumitru Opriș, candidatul Forței Dreptei pentru președinția Consiliului Județean Maramureș promite sprijin concret pentru agricultori: „Nu doar vorbe, ci acțiuni”

Cristian Dumitru Opriș, candidatul Forței Dreptei pentru președinția Consiliului Județean Maramureș, a subliniat angajamentul său pentru sprijinirea agricultorilor din regiune, afirmând că este necesară acțiune concretă, nu doar promisiuni lipsite de rezultate.

Opriș a declarat că sprijinul pentru agricultori trebuie să meargă dincolo de simple gesturi simbolice, precum a da cu coasa pentru câteva secunde pentru a demonstra cunoștințele despre agricultură. În schimb, el a propus înființarea de centre de depozitare pentru fructe și legume, oferind astfel un sprijin real și practic pentru fermieri.

„Investiția în centre de depozitare pentru fructe și legume ar fi o sursă de încurajare pentru mulți agricultori din județ să nu renunțe și să vadă o perspectivă pozitivă în lupta lor de zi cu zi”, a declarat Opriș.

El a subliniat că principalul obiectiv al acestor centre de depozitare ar fi de a ajuta agricultorii să obțină prețuri corecte pentru produsele lor, contribuind astfel la stabilizarea și creșterea veniturilor acestora.

Propunerea lui Opriș a primit deja susținere și apreciere din partea comunității agricole din Maramureș, care vede în aceste centre de depozitare o soluție practică și eficientă pentru problemele cu care se confruntă. Opriș și echipa sa sunt determinați să transforme aceste propuneri în acțiuni concrete și să ofere sprijinul necesar agricultorilor pentru a-și dezvolta afacerile și a-și asigura un viitor prosper în sectorul agricol.

Cod mandatar: 21240063

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.