Cristian Niculescu-Țâgârlaș ” Fiecare întâlnire cu seniorii reprezintă o lecție importantă, un transfer valoros de cunoștințe dar și un angajament pentru viitor”

Întâlnirea demnitarilor cu seniorii liberali

Cristian Niculescu-Țâgârlaș ” Fiecare întâlnire cu seniorii reprezintă o lecție importantă, un transfer valoros de cunoștințe dar și un angajament pentru viitor. Am răspuns cu interes invitației filialei de nord-vest a Organizației Seniorilor Liberali, fiind prezent la dezbaterile de la Ocna Șugatag. Vom avea întotdeauna nevoie de experiența lor politică și de viață ”

În organizarea unui colectiv coordonat de domnul Bărbuș Gheorghe, președintele Organizației Seniorilor Liberali – filiala Maramureș, sâmbătă, 11 februarie, a avut loc întâlnirea regională a organizațiilor de seniori liberali  din zona de Nord- Vest a României, în localitatea Ocna Șugatag. Pe lista invitaților a figurat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș – președintele  Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului, alături de deputații Călin Bota și Florin-Alexandru Alexe , secretarul de stat Anca Hendea și prefectul Rudolf Stauder care au discutat, cu reprezentanții organizațiilor liberale de seniori din Cluj, Sălaj, Bihor, Bistrița, Satu Mare și Maramureș, teme economice și sociale de actualitate, precum și proiectele aflate pe agenda Parlamentului. În cadrul reuniunii a avut loc o discuție benefică pentru toți participanții, fiind realizat un schimb de opinii  constructiv privind diverse aspecte de interes general.

”Consider că avem nevoie de astfel de întâlniri pentru a lua cele mai bune măsuri și decizii la nivelul Parlamentului, personal asigurându-i pe participanți de tot sprijinul meu în găsirea celor mai bune soluții la problemele cu care se confruntă persoanele vârstnice, încurajându-i, totodată,  să se implice și să vină cu propuneri către forul legislativ” a concluzionat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.